• Nederlands
  • Engels

Over ons

“Soms komt er in je leven iets op je pad waarover je niet te lang na moet denken”, vertelt Marcel Houweling, eigenaar van byME lifestyle.

Op slag verliefd

Vele jaren geleden reisden mijn vrouw Elmire en ik af naar Andalusië! Als frequente reizigers gingen we ingelezen en voorbereid op pad om de prachtige steden en het platteland te ontdekken. Na onze eerste rit door de rollende heuvels met adembenemende vergezichten en de meest heerlijke tapas bij een klein charmant restaurantje in een betoverend wit dorpje, bekroop ons dat gevoel van gelukzaligheid. Iets waar je je niet op kunt voorbereiden, overrompeld en op slag verliefd. We werden geraakt door de overweldigende schoonheid, de grenzeloze gastvrijheid en de ongedwongen en ontspannen sfeer. Ruim 2 weken genoten we van Andalusië en één ding stond vast; we keren terug!

Een eigen paradijsje

De liefde voor Andalusië groeide en in 2011 gingen we op zoek naar een eigen vakantieplek. Aan de rand van een piepklein dorpje, vlakbij het natuurpark El Torcal, vonden wij een sfeervolle en karakteristieke finca met een spectaculair uitzicht. De relatief kleine afstand tot het strand, de natuur en prachtige steden binnen handbereik maken deze omgeving uniek. Al snel werd dit de plek waar familie, vrienden, gezelligheid en de verrukkelijke Spaanse keuken elkaar ontmoeten, een plek die mijn vrouw omtoverde tot een klein paradijs waar velen zich thuis voelen. We genieten van deze prachtige streek en ontmoeten bijzondere mensen op geweldige plekken. We voelen ons bevoorrecht dat we deze unieke lifestyle mogen beleven.

byME lifestyle

Het gevoel hier meer mee te willen doen en deze geweldige beleving te willen delen, liet mij maar niet los. Het moment was aangebroken om na vele jaren ondernemerschap in de IT het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan met het oprichten van byME lifestyle in de zomer van 2016. Het team waar byME lifestyle mee start heeft jarenlange ervaring in de dienstverlening en reiswereld opgebouwd en kent dit deel van Andalusië als geen ander mede doordat zij hier woonachtig zijn of regelmatig verblijven. De perfecte combinatie voor het vinden van bijzondere accommodaties op verrassende locaties voor een onvergetelijke vakantie in dit authentieke stukje Andalusië. Met een unieke persoonlijke benadering en een zorgvuldig samengesteld portfolio vakantiehuizen, appartementen, hotels en bed & breakfasts biedt byME lifestyle u de mogelijkheid om te genieten van de bruisende stad Málaga en het verrassende en authentieke achterland van Andalusië in de omgeving van Málaga.

Top