• Nederlands
  • Engels

byME voor eigenaren

byME lifestyle is opgericht in de zomer van 2016 en biedt verhuurbemiddeling en aanvullende diensten voor eigenaren van stijlvolle vakantie accommodaties in Andalusië, met focus op Málaga stad en het gebied rond Málaga. Ons portfolio bestaat uit een selecte groep stijlvolle villa’s, cortijo’s, finca’s, cottages, boutique hotels, appartementen en b&b’s.

Wij bezoeken persoonlijk alle accommodaties in ons portfolio en werken nauw samen met eigenaren. In een eerste gesprek stellen wij samen met u een stappenplan op om tot een succesvolle samenwerking te komen. Wij kunnen u volledig ontzorgen en helpen u waar nodig met styling advies, een professionele fotoshoot en advies over tarieven. Naast een professionele presentatie op onze website zetten wij diverse online kanalen en social media platformen in voor maximaal marktbereik. Wij zien de liefde en zorg die eigenaren stoppen in het creëren van een bijzondere plek waar mensen zich thuis voelen. Wij zijn trots op alle bijzondere plekken in ons portfolio en streven er dan ook naar om de juiste gasten te vinden die met dezelfde liefde en respect uw bijzonder plek tijdelijk bewonen. 

Ervaring heeft ons geleerd dat het inrichten, beheren en verhuren van een accommodatie om creativiteit, organisatie, expertise en tijd vraagt. Aangezien geen accommodatie en geen wens hetzelfde is, leveren wij maatwerk en vinden wij passie en “personal touch” in ons werk van essentieel belang. 

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wij komen graag bij u langs.
Klik
hier voor ons contactformulier, stuur ons een e-mail op info@bymelifestyle.nl of bel ons op (+31) 06 51548943.

Top